Juventus bez strely na bránku, koniec víťaznej série

NETKY.SK • 20 Február 2016, 10:43 • 2 min
Juventus bez strely na bránku, koniec víťaznej série

BOLOGNA - Pätnásťzápasová víťazná šnúra futbalistov Juventusu Turín sa skončila v piatok v Bologni. Úradujúci taliansky majster tam v stretnutí 26. kola Serie A iba remizoval 0:0 a na čele tabuľky má teraz dvojbodový náskok. Znamená to, že ak druhý SSC Neapol v pondelok zdolá AC Miláno, vráti sa na líderskú pozíciu.

slovakia

left justify in out

Juventus mohol v prípade 16. triumfu prekonať maximum Interu Miláno zo sezóny 2006/2007. "Na ihrisku sme zo seba vydali všetko a hoci sme sa dopustili niekoľkých chýb, bojovali sme až do konca. Sezóna je dlhá, minulotýždňovým triumfom nad Neapolom sme nezískali titul a remízou v Bologni sme oň neprišli," vyhlásil obranca "starej dámy" Leonardo Bonucci. "Teraz sa musíme sústrediť na utorkový duel Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov," doplnil 28-ročný zadák.


Turínske mužstvo počas stretnutia prvýkrát od roku 2011 ani raz nevystrelilo do priestoru bránky. Najväčšiu príležitosť na skórovanie mal v 21. min domáci útočník Mattia Destro, šancu mu zmaril veterán v bránke "Juve" Gianluigi Buffon. "Začali sme dobre, ale Bologna si dnes zaslúžila bod za predvedený výkon. Sme sklamaní, že sme nevyhrali, ale nemôžete víťaziť v každom zápase. Teší ma, že sme opäť neinkasovali," skonštatoval tréner Juventusu Massimiliano Allegri pre Sky Sport Italia.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies