Juventus a Real Madrid v pohotovosti potom ako Mancini pripravuje uvoľnenie Džeka

NETKY.SK • 27 Marec 2012, 22:19 • 2 min
Juventus a Real Madrid v pohotovosti potom ako Mancini pripravuje uvoľnenie Džeka

Juventus a Real Madrid v pohotovosti potom ako Mancini pripravuje uvoľnenie Džeka - Futbal MANCHESTER - Manchester City sa rozhodli uvoľniť Edina Džeka na konci tejto sezóny, čo upútalo pozornosť  gigantov ako Juventus a Real Madrid. Tréner City, Roberto

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Manchester City sa rozhodli uvoľniť Edina Džeka na konci tejto sezóny, čo upútalo pozornosť  gigantov ako Juventus a Real Madrid.

Tréner City, Roberto Mancini, sa nechal počuť, že je otvorený ponukám na Džeka po tom, ako útočník dal najavo svoju nespokojnosť, keďže väčšinou je iba na lavičke náhradníkov.
Tréner Realu Madrid, José Mourinho, je obdivovateľom 26-ročného hráča, zatiaľ čo prioritou Juventusu pre tohtoročné leto je získať osvedčeného zakončovateľa, ktorý im zabezpečí rovnakú výhodu na špici ako Zlatan Ibrahimovič zabezpečuje v AC Miláno.

Útočník Realu Madrid, Gonzalo Higuaín, je meno na čele zoznamu Juventusu, ale do úvahy prichádza aj Džeko, Luis Suarez z Liverpoolu a Leandro Damiao z Tottenhamu.
Higuaín vyzerá byť rozhodujúcim faktorom pri určovaní Džekovho osudu potom, čo vyšlo najavo, že tiež hrá prominentnú úlohu v Manciniho letnom prestupovom zozname.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies