Juve s Ronaldom prvý pokus na zisk titulu nevyšiel, Udinese im nič nedarovalo

NETKY.SK • 24 Júl 2020, 09:16 • 2 min
Juve s Ronaldom prvý pokus na zisk titulu nevyšiel, Udinese im nič nedarovalo

UDINE - Futbalisti Juventusu Turín musia ešte odložiť majstrovské oslavy. Vo štvrtkovom súboji 35. kola talianskej Serie A prekvapujúco prehrali na ihrisku Udinese Calcio 1:2 a stále nemajú definitívu zisku tohtoročného titulu.

slovakia

left justify in out

Atalanta stráca pomerne veľa 

Potrebovali vyhrať vonku, čo sa im však nepodarilo. Tri kolá pred koncom sezóny majú na čele tabuľky šesťbodový náskok pred druhou Atalantou Bergamo, v prípade rovnosti bodov hrajú ich prospech lepšie vzájomné zápasy.

 

img

 

Gól na konci prvého polčasu

Turínčania mali v úvode šťastie, v 8. minúte si Danilo takmer strelil vlastný gól, lopta z jeho hlavy skončila na ľavej žrdi bránky hostí. Potom Juventus prebral taktovku a v 42. minúte sa ujal vedenia - domáca obrana odhlavičkovala centrovanú loptu len na nohu obrancu Matthijsa de Ligta, ktorého strela spoza šestnástky prekvapila Juana Mussa v bráne Udinese.

 

img

 

Druhý polčas všetko zmenil 

Domáci dokázali odpovedať po prestávke zásluhou razantnej hlavičky Iliju Nestorovského. V ďalšom priebehu sa hra otvorila a oba tímy boli blízko k druhému gólu, podarilo sa ho streliť Udinese. V druhej minúte nadstaveného času sa obranou "Juve" prebil dravý Seko Fofana a zakončil popod padajúceho brankára Wojciecha Szczesného - 2:1.

 

 

Udinese si vďaka cennej výhre výrazne pomohlo v boji o záchranu. V tabuľke sa posunulo na 15. priečku, na ktorej má sedembodový náskok pred osemnástym Lecce. Obhajca Juve, ktorý sa usiluje o zisk deviateho titulu v sérii, utrpel piatu prehru v sezóne. Ďalšiu šancu na spečatenie zisku trofeje bude mať v nedeľu, keď doma privíta štrnástu Sampdoriu Janov.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies