Jusupov oficiálne súčasťou ruského tímu na ME, bez kopačiek

NETKY.SK • 7 Jún 2016, 12:06 • 2 min
Jusupov oficiálne súčasťou ruského tímu na ME, bez kopačiek

PARÍŽ - Bez vlastných kopačiek a výstroja sa Artur Jusupov pripojil k ruskej futbalovej reprezentácii pripravujúcej sa na záverečný turnaj majstrovstiev Európy.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar Zenitu Petrohrad už aj oficiálne figuruje v nominácii namiesto Igora Denisova, ktorý sa zranil v nedeľňajšom prípravnom stretnutí proti Srbsku. Ešte v nedeľu si užíval dovolenku po sezóne v Monte Carle, kde zborná absolvovala generálku na šampionát, ale návrat do Moskvy už musel zrušiť rovnako ako ďalšie plány na nadchádzajúce týždne.

 

"Dnes som mal letieť do Moskvy. Nemal som so sebou ani kopačky, ani ďalší výstroj. Musel som si požičať od Romana Neustädtera," prezradil pre uefa.com 26-ročný rodák z Kujbyševa. Cesta za partiou trénera Leonida Sluckého mu nezabrala veľa času. "Bol som v Monaku, zhodou okolností som býval v tom istom hoteli ako naša reprezentácia. Asi to tak malo byť. Po štrnástich dňoch dovolenky nie je ľahké vrátiť sa do práce. Neviem, čo to so mnou urobí," uviedol Jusupov.

 

Rusko je jedným zo súperov Slovenska v základnej B-skupine ME 2016, vzájomný zápas sa uskutoční 15. júna o 15.00 h v Lille.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies