Justina Biebera zbavili obvinenia z fajčenia marihuany

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 18:42 • 2 min
Justina Biebera zbavili obvinenia z fajčenia marihuany

BRATISLAVA - Federálny letecký úrad (FAA) uzavrel vyšetrovanie kanadského speváka Justina Biebera, ktorý vo februári cestou z Kanady do amerického Teterboro údajne fajčil na palube lietadla marihuanu, pil alkohol a nadával posádke.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ. Podľa doteraz zverejnených informácií sa spevák a jeho otec Jeremy Bieber počas letu vulgárne správali k letuške, ktorá nakoniec odišla do kabíny pilotov. Kapitán lietadla neskôr vyhlásil, že Bieberovcov a ďalších desať cestujúcich viackrát upozorňoval, aby na palube nefajčili marihuanu. Letuške tiež povedal, aby sa radšej zdržiavala v blízkosti kabíny. Piloti si napokon nasadili kyslíkové masky, aby tak predišli vdýchnutiu dymu. Po pristátí na letisku čakali policajné jednotky aj so psami a lietadlo, v ktorom bol stále dym, dôkladne prehľadali. Justina Biebera vypočúvali samostatne, spevák sa priznal, že fajčil marihuanu a pil alkohol, ale dodal, že žiadnu drogu už nemá. Keďže nikto z posádky žiadneho z cestujúcich neobvinil, mohli pokojne odísť. FAA teraz uviedla, že Bieber ani ostatní cestujúci nezasahovali do práce letovej posádky a celý prípad preto uzavreli.

 

Dvadsaťročný Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) či kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby (feat. Ludacris) a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Okrem hudby je tiež známy pre početné problémy so zákonom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona