Justina Biebera zažaloval paparazzo, ktorého vlani zrazil

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 12:02 • 2 min
Justina Biebera zažaloval paparazzo, ktorého vlani zrazil

BRATISLAVA - Kanadského speváka Justina Biebera zažaloval paparazzo, ktorého vlani v júni zrazil, keď odchádzal z jedného z nočných klubov v Los Angeles. Walter Lee v žalobe uviedol, že utrpel viacero vážnych zranení vrátane tržných rán, hematómov, hlbokej žilovej trombózy, hlbokých odrenín ľavého kolena a stehna.

slovakia

left justify in out

Fotograf tvrdí, že sa prechádzal po Sunset Boulevard, keď ho spevák zrazil svojím Ferrari a následne z miesta odišiel. Videozáznam z incidentu však dokazuje, že Lee bol jedným z paparazzov, ktorí fotili Biebera a rappera Lil Twista, keď odchádzali z nočného klubu Laugh Factory. Lee pritom stál na vozovke vedľa iného zaparkovaného auta, ku ktorému ho spevák pri výjazde pritlačil. Prípadom sa vtedy zaoberala aj polícia, speváka však nakoniec neobvinila práve z dôvodu, že chyby sa dopustil Lee, pretože bol na vozovke. Fotograf teraz žiada nešpecifikované odškodné na uhradenie výdavkov na zdravotnú starostlivosť. 

 

Dvadsaťročný Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) či kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby (feat. Ludacris) a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Okrem hudby je tiež známy pre početné problémy so zákonom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies