Justina Biebera zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu a drog

NETKY.SK • 23 Január 2014, 18:17 • 2 min
Justina Biebera zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu a drog

MIAMI - Kanadského speváka Justina Biebera dnes skoro ráno miestneho času zatkli v Miami Beach na Floride za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a taktiež za nelegálne preteky v obytnej zóne.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný spevák sa zatknutiu bránil a policajtom vulgárne nadával. Najprv odmietal vystúpiť z požičaného žltého Lamborghini, a keď tak spravil, tak si strkal ruky do vreciek nohavíc, na čo mu policajt povedal, aby ich položil na auto, čo spevák síce najprv spravil, no následne ich zas zložil, otočil sa a policajtovi vynadal. Ten ho preto schytil za rameno, Bieber sa mu však vytrhol a znova začal nadávať. Okrem toho tvrdil, že nie je opitý a vracia sa z nahrávacieho štúdia, čo však nebola pravda, nakoľko spevák len krátko pred zatknutím opustil jeden z miestnych nočných klubov. "Justin sa priznal, že pil alkohol, fajčil marihuanu a taktiež užil niekoľko liekov na predpis," uviedli predstavitelia polície. Spevák je momentálne v cele predbežného zadržania, kde stanovia výšku kaucie. Prepustia ho až po jej zaplatení.

Po odchode z klubu sa Bieber začal pretekať s červeným Ferrari, ktoré šoféroval takisto 19-ročný r'n'b spevák Khalil. Toho policajti taktiež zatkli. V Bieberovom aute sa okrem toho viezla aj modelka Chantel Jeffries. Podľa polície Bieber išiel rýchlosťou približne 90 kilometrov za hodinu, pričom maximálna povolená rýchlosť v inkriminovanej oblasti bola 50 kilometrov za hodinu. Na mieste bol pritom aj spevákov 38-ročný otec Jeremy Bieber, ktorý spolu s ďalšími ľuďmi pomáhal uzavrieť ulicu, aby jeho syn a Khalil mohli pretekať. Bieber starší strávil so synom celý predchádzajúci deň vrátane návštevy nočného podniku.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého najväčším hitom je zrejme skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Koncom minulého roka mal v amerických kinách premiéru aj jeho nový koncertný film Believe 3D.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies