Justina Biebera predvolali na súd za napadnutie fotografa

NETKY.SK • 14 November 2014, 13:31 • 2 min
Justina Biebera predvolali na súd za napadnutie fotografa

BRATISLAVA - Kanadského speváka Justina Biebera predvolali na argentínsky súd v kauze údajného napadnutia fotografa v Buenos Aires z novembra 2013.

slovakia

left justify in out

Diego Pesoa tvrdí, že sa s 20-ročným rodákom z kanadského Londonu a jeho ochrankou dostal do konfliktu, keď sa snažil interpreta odfotiť, ako odchádza z nočného klubu INK. Sudca Facundo Cubas dal spevákovi 60 dní na to, aby sa dostavil na súd, inak mu hrozí medzinárodný zatykač. V prípade, že ho uznajú vinným, môžu ho poslať na rok za mreže. Facundo Cubas už požiadal argentínsku pobočku Interpolu, aby zistili miesto spevákovho pobytu.

 

Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má napríklad aj kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako Baby (feat. Ludacris) či Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, jedenásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards, pätnásť Teen Choice Awards a dve nominácie na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies