Justina Biebera nezaujíma, čo si myslia jeho kritici

NETKY.SK • 21 November 2013, 18:09 • 2 min
Justina Biebera nezaujíma, čo si myslia jeho kritici

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber vyhlásil, že ho nezaujíma, čo o ňom hovoria jeho kritici. Devätnásťročný spevák to uviedol v rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter, ktorý absolvoval aj so svojím manažérom Scooterom Braunom.

slovakia

left justify in out

"Je mi úplne jedno, čo vravia. Viem, kto som, čo robím a čo som dosiahol a naďalej dosahujem ako spevák, textár, umelec a človek. Som spokojný s tým, aký muž sa zo mňa stáva," povedal Bieber. Braun zas hovoril o tom, že sa snaží nezasahovať do spevákovho osobného života. "Naučil som sa, že je dôležité, aby som pri ňom stál, poskytol mu tie najlepšie možné rady, ale taktiež mu umožnil robiť aj vlastné rozhodnutia ako aj chyby," vysvetlil Braun.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a tiež nahrávku Believe (2012). Na tej je dovedna trinásť skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here a All Around The World. Spevák, ktorého zrejme najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona