Justin Timberlake: Deti nechávame na osud

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 11:03 • 2 min
Justin Timberlake: Deti nechávame na osud

BRATISLAVA - Americký spevák a herec Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel sa so splodením prvého spoločného bábätka neponáhľajú.

slovakia

left justify in out

Ako však sám povedal, rád by sa raz stal otcom. "Vôbec nie som proti tejto myšlienke, ale myslím si, že stále mám dosť času. Nechajme to na osud!" vyjadril sa pre magazín Now. Svoju ženu tiež pochválil za to, že do jeho života vniesla stabilitu a vnútornú silu. "Pre mňa je najdôležitejšie to, že dokážeme dobre komunikovať a rozprávať sa úplne o všetkom. Je krásne mať takýto druh blízkosti a pochopenia," uviedol Timberlake, ktorý už v minulosti vyhlásil, že oženiť sa s Biel bolo skvelé rozhodnutie, keďže je zároveň jeho najlepšou kamarátkou.

Šesťnásobný držiteľ Grammy Justin Timberlake a Jessica Biel, známa predovšetkým zo seriálu V siedmom nebi (1996 - 2007), spolu začali chodiť v roku 2007. V marci 2011 hovorcovia páru potvrdili, že sa dvojica rozchádza, ale "ostávajú priateľmi a naďalej sa vzájomne milujú a rešpektujú". Bez seba však údajne vydržali len niekoľko mesiacov. Svoje áno si povedali vlani 19. októbra v talianskom Fasane. Medzi hosťami nechýbali dobrí kamaráti ženícha Jimmy Fallon a Andy Samberg či jeho manažér Johnny Wright. Prišiel aj rapper a producent Timbaland, bývalý kolega Timberlakea zo skupiny 'N Sync Chris Kirkpatrick či kolegyňa Biel zo seriálu V siedmom nebi Beverley Mitchell. Samotnému svadobnému dňu predchádzalo niekoľko večierkov, na ktorých si hostia vychutnali miestne olivy, čerstvý syr a víno. Nechýbala živá hudba a ohňostroj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona