Justin Timberlake a Jessica Biel mali medové týždne v Tanzánii

NETKY.SK • 4 November 2012, 20:07 • 2 min
Justin Timberlake a Jessica Biel mali medové týždne v Tanzánii

Justin Timberlake a Jessica Biel mali medové týždne v Tanzánii - Celebrity Novomanželia Justin Timberlake a Jessica Biel si medové týždne užívali v Tanzánii. Podľa amerických bulvárnych médií do východoafrickej krajiny pricestovali súkromným lietadlom 21.

slovakia

left justify in out

img

Novomanželia Justin Timberlake a Jessica Biel si medové týždne užívali v Tanzánii. Podľa amerických bulvárnych médií do východoafrickej krajiny pricestovali súkromným lietadlom 21. októbra a odchádzali odtiaľ 30. októbra. Svadobná cesta vraj pokračovala, no nie je známe, kam sa ešte dvojica vybrala. V Tanzánii pár obdivoval prírodu, dokonca si urobili výlet teplovzdušným balónom. Pre 30-ročnú herečku je Tanzánia jednou z najobľúbenejších destinácií, v januári 2010 dokonca zdolala vrchol Kilimandžára.

Spevák a herec Justin Timberlake a herečka Jessica Biel si povedali svoje áno 19. októbra v talianskom Fasane pred zhruba stovkou hostí, medzi ktorými nechýbali dobrý kamarát ženícha Andy Samberg a jeho manažér Johnny Wright. Prišiel aj rapper a producent Timbaland, bývalý kolega Timberlakea zo skupiny 'N Sync Chris Kirkpatrick či kolegyňa Biel zo seriálu V siedmom nebi (1996 - 2007) Beverley Mitchell. Samotnému svadobnému dňu predchádzalo niekoľko večierkov, na ktorých si hostia vychutnali miestne olivy, čerstvý syr a víno. Nechýbala živá hudba a ohňostroj. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies