Justin Lin opustil sériu Rýchlo a zbesilo, lebo už nemohol rásť

NETKY.SK • 24 Júl 2016, 09:40 • 2 min
Justin Lin opustil sériu Rýchlo a zbesilo, lebo už nemohol rásť

BRATISLAVA - Taiwanský režisér Justin Lin sa rozhodol nepokračovať v spolupráci na sérii Rýchlo a zbesilo, pretože už nemal príbeh, ktorý by prostredníctvom neho chcel povedať.

slovakia

left justify in out

“Už som nemohol viac rásť. Potreboval som iné výzvy,” prezradil pre magazín The Hollywood Reporter 44-ročný filmár, ktorý sa postaral o filmy Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda (2006), Rýchli a zbesilí (2009), Rýchlo a zbesilo 5 (2011) a Rýchlo a zbesilo 6 (2013). Ako dodal, akčnú sériu považuje za cvičenie, v ktorom sa buduje charakter.


Rodák z Tchaj-pej po odchode z akčnej série prijal úlohu nakrútiť snímku Star Trek: Do neznáma. „Nakrúcam filmy pätnásť rokov. Musím povedať, že toto je môj najosobnejší film,” povedal o tretej časti modernej série Star Trek, ktorá sa do slovenských kín dostane 18. augusta. Ako tiež povedal, film má preňho špeciálny význam, pretože v ňom účinkuje John Cho, ktorý si zahral v jeho prvom filme Shopping for Fangs (1997).


Justin Lin sa stal známym vďaka filmu Better Luck Tomorrow (2002). Snímka, pre ktorú napísal aj scenár, bola na festivale Sundance v súboji o Veľkú cenu poroty. Lin následne nakrútil spomínané filmy zo série Rýchlo a zbesilo. Na konte má aj film Námorná akadémia (2006) či dve epizódy seriálu Temný prípad (2014).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies