Justin Bieber zverejnil skladbu What Do You Mean?

NETKY.SK • 28 August 2015, 15:29 • 2 min
Justin Bieber zverejnil skladbu What Do You Mean?

BRATISLAVA - Kanadský spevák Justin Bieber zverejnil skladbu What Do You Mean?.

slovakia

left justify in out

Na piesni spolupracovali aj Jason Boyd a Mason Levy. Dvadsaťjedenročný interpret ponúkol k novinke aj čiernobiele lyric video, v ktorom sa objavilo niekoľko skejtbordistov. Bieber predstaví pieseň What Do You Mean? po prvý raz naživo v nedeľu 30. augusta počas udeľovania MTV Video Music Awards.

 


Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú napríklad skladby ako Baby (feat. Ludacris) či Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, dvanásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či šestnásť Teen Choice Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona