Justin Bieber zverejnil skladbu We Were Born for This

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 14:54 • 2 min
Justin Bieber zverejnil skladbu We Were Born for This

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber zverejnil novú skladbu s názvom We Were Born for This. Len pred niekoľkými dňami pritom ponúkol fanúšikom prostredníctvom portálu SoundCloud aj pieseň Hard 2 Face Reality, na ktorej spolupracoval s hudobníkom Poo Bearom.

slovakia

left justify in out

"Chcete ďalšiu pesničku zadarmo?," upozornil v pondelok spevák na novinku príspevkom na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. V texte We Were Born for This prejavuje Bieber vďaku fanúšikom a neprajníkom odkazuje, že bude naďalej pokračovať v tom, čo robí, a to aj napriek kritike.

 

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) či kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, päť Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies