Justin Bieber znova oznámil koniec kariéry

NETKY.SK • 26 December 2013, 11:00 • 2 min
Justin Bieber znova oznámil koniec kariéry

BRATISLAVA - Pravdepodobne však ide iba o marketingový ťah, keďže 19-ročný spevák práve vydal kompiláciu Journals (2013) a v amerických kinách mal premiéru nový koncertný film Believe 3D.

slovakia

left justify in out

Kanadský spevák Justin Bieber potvrdil svoj minulotýždňový výrok, že končí s hudbou. Spravil tak prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Moji drahí belieberi, oficiálne končím," napísal 19-ročný spevák.

Krátko nato však pridal ďalší status, v ktorom skritizoval médiá a dodal, že svojich fanúšikov nikdy neopustí. "Médiá o mne veľa hovoria. Vymýšľajú si množstvo lží a chcú, aby som neuspel, ale ja vás nikdy neopustím. Byť belieberom je životný štýl. Buďte k sebe dobrí, majte sa radi, odpúšťajte si, ako Boh odpúšťa skrz Krista. Šťastné a veselé Vianoce. Som tu navždy," napísal. Bieber po prvý raz hovoril o ukončení kariéry minulý týždeň v rozhovore pre rádio Power 106 FM. Jeho manažér Scooter Braun však následne vyhlásil, že spevák iba žartoval. Bieber tento týždeň vydal novú kompiláciu Journals (2013) a v amerických kinách mal premiéru nový koncertný film Believe 3D, výroky o ukončení kariéry preto boli pravdepodobne iba marketingový ťah.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a spomínaná kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého zrejme najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Zviditeľnil sa tiež vzťahom so speváčkou Selenou Gomez a množstvom škandálov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona