Justin Bieber vypredal za hodinu celé severoamerické turné

NETKY.SK • 5 Jún 2012, 04:52 • 2 min
Justin Bieber vypredal za hodinu celé severoamerické turné

Justin Bieber vypredal za hodinu celé severoamerické turné - Celebrity Kanadský spevák Justin Bieber vypredal celé severoamerické turné za jednu hodinu. V pondelok o tom informovalo vydavateľstvo Island Def Jam, ktoré patrí pod Universal Music Group.

slovakia

left justify in out

img

Kanadský spevák Justin Bieber vypredal celé severoamerické turné za jednu hodinu. V pondelok o tom informovalo vydavateľstvo Island Def Jam, ktoré patrí pod Universal Music Group. Osemnásťročná hviezda bude na turné od 29. septembra do 26. januára 2013. Počas šnúry sa predstaví na 48 koncertoch. Bieber dvakrát zaspieva aj v newyorskej Madison Square Garden s kapacitou 20-tisíc ľudí. Vstupenky na tieto koncerty sa predali za neuveriteľných 30 sekúnd. Spevákovou predskokankou na turné bude jeho krajanka Carly Rae Jepsen, známa hitom Call Me Maybe. "Bude to veľká zábava. Tvrdo som pracoval v nahrávacom aj tanečnom štúdiu, aby som si ujasnil, ktoré choreografie chcem použiť a ktoré nie. Myslím, že toto turné bude veľmi špeciálne. Máme prichystaných veľa prekvapení," prezradil ešte v máji. Jeden dolár z každej predanej vstupenky pôjde na konto neziskovej organizácie Pencils of Promise.

Justin Bieber má zatiaľ na svojom konte EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010) a vianočný album Under The Mistletoe (2011). Jeho najväčším hitom je skladba Baby (featuring Ludacris), ktorá je vôbec najpozeranejším videom na YouTube. Spevák má na konte okrem iného jednu Brit Award, tri nominácie na Grammy a tri Juno Awards. Na pripravovanom turné predstaví svoj najnovší album Believe, ktorý v USA vyjde 19. júna. Prvým singlom z nahrávky je skladba Boyfriend, druhým pesnička Die in Your Arms.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies