Justin Bieber vrazil autom do fotografa a odišiel

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 16:08 • 2 min
Justin Bieber vrazil autom do fotografa a odišiel

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber údajne vrazil autom do fotografa a následne z miesta činu ušiel. Malo sa tak stať v pondelok krátko pred polnocou pred jedným z losangeleských klubov, odkiaľ 19-ročný spevák odchádzal na svojom bielom Ferrari, pričom v aute spolu s ním bol aj jeho kamarát, rapper Lil Twist.

slovakia

left justify in out

Pred klubom čakalo na Biebera množstvo fotografov, ktorým mal spevák pri odchode gestom naznačiť, aby sa uhli. "Keď vychádzal s autom preč, tak to vyzeralo, akoby jedného z fotografov pritlačil medzi svoje Ferrari a iné odparkované auto. Justin ale nezastavil, nie je totiž isté, či vôbec vedel o tom, že do niekoho narazil," uviedol pre portál TMZ.com nemenovaný svedok. Zrazeného fotografa následne previezli do nemocnice, či však naozaj utrpel nejaké zranenia, zatiaľ nie je známe.

Ide o najnovší z dlhého radu nedávnych spevákových incidentov, ktoré zahŕňajú napríklad tri roztržky s fotografmi v Miami. Počas jednej z nich Biebera zachytili na kameru, ako prikazuje svojej ochranke vziať paparazzovi fotoaparát. Po tom, ako ho muž prosil, aby mu prístroj vrátili, mu Bieber povedal: ''V poriadku, fotoaparát vám vrátim, ale nechám si pamäťovú kartu.'' Minulý týždeň zas jeden z jeho fanúšikov obvinil spevákovu ochranku, ktorá ho vraj napadla, keď chcel Biebera odfotografovať pri fajčení vodnej fajky v hollywoodskej kaviarni. Spevák má problémy aj so svojimi susedmi z kalifornského mestečka Calabasas. Tí sa na neho nedávno sťažovali pre jeho nezodpovedné šoférovanie a fajčenie marihuany na verejnosti. Spevákovi dokonca hrozí trestné stíhanie za to, že počas hádky jedného suseda údajne opľul a vyhrážal sa mu zabitím. 

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a najnovšiu štúdiovú nahrávku Believe (2012). Na tej je dovedna trinásť skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here, All Around The World a Take You. Bieber, ktorého zrejme najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona