Justin Bieber už nie je v podmienke za hádzanie vajec na dom

NETKY.SK • 3 November 2015, 09:28 • 2 min
Justin Bieber už nie je v podmienke za hádzanie vajec na dom

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber už nie je v dvojročnej podmienke za hádzanie vajec na dom bývalého suseda z kalifornského mesta Calabasas. Podmienku v pondelok zrušil losangeleský súd.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný interpret sa musel v rámci trestu z júla 2014 tiež 40 hodín venovať verejnoprospešným prácam a zúčastniť sa na dvanástich sedeniach, počas ktorých sa mal učiť ovládať hnev. Bývalému susedovi musel zaplatiť odškodné 80 900 dolárov.

 


Manažér programu Homeless shelters Donny Gomez uviedol, že spevák v rámci verejnoprospešných prác zbieral odpadky a maľoval steny. "Pracoval výborne a poučil sa. Bude produktívnym členom spoločnosti a výborným človekom," vyjadril sa Donny Gomez a dodal, že interpret "nemal problém zašpiniť si ruky".


Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). V piatok 13. novembra plánuje uviesť na trh novinku Purpose. Spevák, ktorého najznámejšími hitmi sú skladby Baby (feat. Ludacris), Boyfriend alebo What Do You Mean?, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, dvanásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či šestnásť Teen Choice Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies