Justin Bieber údajne napadol fotografa, ten ho zažaloval

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 20:00 • 2 min
Justin Bieber údajne napadol fotografa, ten ho zažaloval

LOS ANGELES - Kanadského speváka Justina Biebera zažaloval istý paparazzo, ktorý tvrdí, že ho spevák vlani pred nákupným centrom v kalifornskom meste Calabasas napadol.

slovakia

left justify in out

Jose Osmin Hernandez Duran bol v nákupnom centre v kine aj so svojou vtedajšou priateľkou Selinou Gomez, pričom v rovnakom čase tam bol aj Bieber. Ten už z centra odchádzal na svojom Mercedese, no zrazu vystúpil z auta a rozbehol sa za Duranom. Následne v behu vyskočil a kopol ho do brucha. Potom ho mal ešte udrieť do tváre. Duran chce preto súdnou cestou od 19-ročného speváka vymôcť nešpecifikované odškodné. Spevákovi zástupcovia sa zatiaľ k žalobe nevyjadrili.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a najnovšiu štúdiovú nahrávku Believe (2012). Na tej je dovedna trinásť skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here, All Around The World a Take You. Bieber, ktorého zrejme najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona