Justin Bieber si zatrénoval s Medveščakom Záhreb

NETKY.SK • 11 November 2016, 13:05 • 2 min
Justin Bieber si zatrénoval s Medveščakom Záhreb

ZÁHREB - Na tréningu chorvátskeho účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL), tímu Medveščak Záhreb, sa objavil nečakaný hosť.

slovakia

left justify in out

S hráčmi, ktorí neodcestovali s prvým mužstvom "medveďov" na výjazd do Ruska, si zakorčuľoval populárny kanadský spevák Justin Bieber. Na sebe mal modrý dres s číslom šesť. Bieber v stredu večer v Záhrebe absolvoval jeden z koncertov na európskom turné.

 

Dvadsaťdvaročný kanadský interpret má kladný vzťah k hokeju a je veľkým priaznivcom klubu zámorskej NHL Toronto Maple Leafs. Ak mu to povinnosti dovolia, rád sa preháňa na ľade v hráčskom výstroji. To, že nejde len o akési "motkanie sa" na ploche, svedčí aj skutočnosť, že v roku 2012 dostal ponuku na skúšku v klube zámorskej ECHL Bakersfield Condors. V Záhrebe tiež previedol niečo z hokejového umenia, veď pri samostatných nájazdoch efektne zakončoval do bránky Ivana Ružiča. V minulosti bol na ľade aj s milovaným tímom Toronto Maple Leafs, v aktuálnej sezóne si zatrénoval s iným klubom KHL Jokerit Helsinki či s anglickým mužstvom Manchester Storm.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona