Justin Bieber sa vo videu ospravedlnil za aroganciu

NETKY.SK • 29 Január 2015, 16:13 • 2 min
Justin Bieber sa vo videu ospravedlnil za aroganciu

USA - Kanadský spevák Justin Bieber sa ospravedlnil za arogantné správanie v minulom roku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný rodák z kanadského Londonu tak urobil prostredníctvom videa, ktoré zverejnil na sociálnej sieti Facebook. "Chcel som nakrútiť video, pretože som chcel vyjadriť, ako sa teraz cítim," povedal interpret v nahrávke.

 

 

 

"Dnes som bol v talkšou Ellen DeGeneres. Bol som skutočne nervózny, pretože som sa bál, čo si o mne ľudia teraz myslia. Už je to nejaký čas, čo som verejne vystúpil a nechcel som pôsobiť arogantne, nafúkane alebo tak, ako som sa správal ostatný rok, rok a pol," pokračoval, pričom doplnil, že nie je taký, ako predstieral. "Cítil som sa tam zvláštne. Cítil som, že ľudia ma tam súdili a ja naozaj chcem, aby vedeli, ako veľmi mi záleží na ľuďoch a že nie som človek, ktorý sa nestará. Nie som taký," vyjadril sa. "Hoci to, čo sa stalo, sa stalo, chcem na ľudí urobiť najlepší dojem a byť láskavý, milujúci, jemný a nežný. A hoci ma ľudia môžu povedať, že som slaboch, tak ma moja mama vychovala," povedal tiež. 

 

Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má napríklad aj kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako Baby (feat. Ludacris) či Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, jedenásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards, pätnásť Teen Choice Awards a dve nominácie na Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies