Justin Bieber sa údajne dohodol na súde

NETKY.SK • 14 Jún 2014, 13:08 • 2 min
Justin Bieber sa údajne dohodol na súde

USA - Kanadský spevák Justin Bieber sa údajne dohodol na súdnom pojednávaní, ktorému čelil za januárové šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a tiež za nelegálne preteky v obytnej zóne.

slovakia

left justify in out

Ako pre americký magazín US Weekly uviedol nemenovaný zdroj, súd zrušil obvinenia dvadsaťročného interpreta pod podmienkou, že Bieber zaplatí pokutu a absolvuje kurz sebaovládania. Údajne po dohode so sudcom nebude spevák ani v podmienke.

 

Informáciu zverejnili krátko po tom, čo losangeleský okresný prokurátor pre nedostatok dôkazov neobžaloval Biebera z údajného pokusu o krádež, z ktorého ho obvinila nemenovaná žena. Biebera zatkli 23. januára po tom, čo nadránom opustil jeden z miestnych nočných klubov. Následne sa začal na požičanom žltom Lamborghini pretekať s červeným Ferrari, ktoré šoféroval 19-ročný r'n'b spevák Khalil. Toho policajti tiež zatkli a neskôr prepustili na kauciu. V Bieberovom aute sa okrem toho viezla aj modelka Chantel Jeffries. Podľa polície Bieber išiel rýchlosťou približne 90 kilometrov za hodinu, pričom maximálna povolená rýchlosť v inkriminovanej oblasti bola 50 kilometrov za hodinu. Na mieste bol aj spevákov otec Jeremy Bieber, ktorý spolu s ďalšími ľuďmi pomáhal uzavrieť časť ulice Pine Tree Drive, aby jeho syn a Khalil mohli pretekať. Bieber starší strávil so synom celý predchádzajúci deň vrátane návštevy nočného podniku. 

 

Spevák sa zatknutiu bránil a policajtom vulgárne nadával. Najprv odmietal vystúpiť z auta, a keď tak spravil, tak si strkal ruky do vreciek nohavíc. Keď mu policajt povedal, aby ruky položil na auto, spevák to síce najprv spravil, no následne ich zložil, otočil sa a policajtovi vynadal. Ten ho preto schytil za rameno, Bieber sa mu však vytrhol a znova začal nadávať. Okrem toho tvrdil, že nie je opitý a vracia sa z nahrávacieho štúdia. "Počas výsluchu sa Justin priznal, že pil alkohol, fajčil marihuanu a užil niekoľko liekov na predpis," uviedol neskôr miestny policajný šéf Raymond Martinez. Spevák absolvoval krátke súdne pojednávanie, kde mu prečítali obvinenia. Následne stanovili kauciu 2 500 dolárov a po jej zaplatení ho ešte v ten deň prepustili. Krátko na to odcestoval do Panamy. Bieberovo zatknutie iniciovalo petíciu za jeho deportáciu z USA, ktorú podpísalo viac než 100-tisíc ľudí. 

 

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) či kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, päť Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies