Justin Bieber sa pokúsil vziať mobilný telefón fanúšikovi: Bodyguardi mu v tom zabránili

NETKY.SK • 27 August 2014, 10:21 • 2 min
Justin Bieber sa pokúsil vziať mobilný telefón fanúšikovi: Bodyguardi mu v tom zabránili

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber sa údajne pokúsil vziať mobilný telefón nemenovanému fanúšikovi, ktorý ho nakrúcal a fotil v jednej z hollywoodskych reštaurácií. K incidentu došlo v pondelok 25. augusta, pričom s Bieberom bola v reštaurácii aj jeho priateľka, speváčka Selena Gomez.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný spevák chcel fanúšikovi vytrhnúť mobil z ruky, jeho bodyguardi mu v tom však zabránili skôr, než došlo k fyzickému kontaktu. Na miesto následne prišla polícia, no Bieber ešte predtým reštauráciu opustil. Fanúšik však chce vzniesť voči spevákovi obvinenia, pričom polícia momentálne prípad vyšetruje ako pokus o napadnutie a krádež. V prípade, že speváka naozaj obvinia, poruší tak dvojročný podmienečný trest za hádzanie vajec na dom bývalého suseda. K tomuto incident došlo v januári v kalifornskom meste Calabasas, kde Bieber v tom čase býval. 

 

Justin Bieber pochádza z kanadského Londonu a debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby (feat. Ludacris) a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, jedenásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards, pätnásť Teen Choice Awards, osem MTV Europe Music Awards a dve nominácie na Grammy. Okrem hudby je však tiež známy početnými problémami so zákonom. Tento mesiac napríklad uzavrel dohodu o vine a treste v súvislosti s januárovým zatknutím za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a tiež za nelegálne preteky v obytnej zóne. Bieber sa priznal k bezohľadnému šoférovaniu a nenásilnému bráneniu sa zatknutiu, výmenou za čo prokurátor stiahol obvinenie zo šoférovania pod vplyvom omamných látok. Sudca spevákovi následne nariadil absolvovať dvanásť hodín kurzu na zvládanie hnevu, darovať 50-tisíc amerických dolárov na detskú charitu a tiež sledovať videá o tragických dôsledkoch šoférovania pod vplyvom alkoholu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies