Justin Bieber riskuje v Taliansku zatknutie na základe argentínskeho zatykača

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 07:51 • 2 min
Justin Bieber riskuje v Taliansku zatknutie na základe argentínskeho zatykača

RÍM - Kanadský popový spevák Justin Bieber riskuje v Taliansku zatknutie, ktoré mu hrozí na základe medzinárodného zatykača vydaného argentínskymi úradmi. S odvolaním sa na talianske médiá o tom informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Bieber je aktuálne v Ríme, kde bude nakrúcať videoklip a zahrá si malú postavu v komediálnom filme zo sveta módy Zoolander 2, ktorej pokračovanie pripravuje v talianskej metropole americký herec a režisér Ben Stiller.

 

Spevák Bieber zverejnil na svojom konte na Instagrame fotografiu so Stillerom, píše agentúra DPA. Argentínske úrady vydali začiatkom apríla prostredníctvom Interpolu na Biebera medzinárodný zatykač po tom, ako spevák nereagoval na predvolanie v prípade vyšetrovania incidentu z roku 2013 v Buenos Aires.

 

Talianska agentúr ANSA napísala, že tamojšia polícia zvažuje, či bude konať v súlade s touto žiadosťou a či vyšle policajtov do hotela, v ktorom sa Bieber zdržiava, aby skontrolovali miesto spevákovho pobytu.

 

Bieber by sa mal v Argentíne zodpovedať z obvinenia, podľa ktorého poslal osobných strážcov, aby napadli fotografa Diega Pesa pred nočným klubom v Buenos Aires. Pokiaľ sa podarí preukázať, že spevák sa podieľal na fotografovom zranení, hrozí 21-ročnému Bieberovi v súlade s argentínskymi zákonmi trest odňatia slobody vo výške od jedného mesiaca do šiestich rokov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies