Justin Bieber predstavil nový singel Heartbreaker

NETKY.SK • 7 Október 2013, 09:25 • 2 min
Justin Bieber predstavil nový singel Heartbreaker

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber dnes vydal nový singel Heartbreaker. Odštartoval tak 10-týždňovú sériu Music Mondays, v rámci ktorej každý pondelok predstaví jednu pieseň z pripravovaného albumu.

slovakia

left justify in out

"Je to skladba pre ľudí, ktorí prežívajú žiaľ. Presne ako ja, keď som túto pieseň skladal. Možnosť podeliť sa s fanúšikmi o to, čím som si prešiel, a čím aj naďalej prechádzam, pre mňa znamená veľmi veľa. Na túto pieseň som veľmi pyšný a dúfam, že mojim priaznivcom poskytne pohľad do mojej duše," napísal spevák na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

Devätnásťročný Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a tiež nahrávku Believe (2012). Spevák, ktorého zrejme najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona