Justin Bieber po prvý raz dobyl singlový UK Chart

NETKY.SK • 5 September 2015, 12:23 • 2 min
Justin Bieber po prvý raz dobyl singlový UK Chart

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber debutuje s novou skladbou What Do You Mean? na prvej priečke britského singlového rebríčka. Pre 21-ročného interpreta je to vôbec prvý triumf v singlovom UK Charte, jeho doterajším maximom bolo druhé miesto, ktoré zaznamenal v roku 2012 s piesňou Boyfriend.

slovakia

left justify in out

Novinka What Do You Mean? okrem toho vytvorila nový britský rekord v počte streamov, keď počas úvodného týždňa dosiahla na službách ako Spotify, Deezer či Apple Music až 3,2 milióna vypočutí. Predchádzajúci rekord držala formácia One Direction so skladbou Drag Me Down, ktorá zaznamenala počas prvého týždňa 2,03 milióna vypočutí. What Do You Mean? je singlom z Bieberovej zatiaľ nepomenovanej štvrtej štúdiovky, ktorá vyjde 13. novembra.

 


Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako Baby (feat. Ludacris) či Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, dvanásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či šestnásť Teen Choice Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona