Justin Bieber oslávil dvadsiatku aj s rodinou

NETKY.SK • 2 Marec 2014, 13:01 • 2 min
Justin Bieber oslávil dvadsiatku aj s rodinou

BRATISLAVA - Do novej rezidencie v Atlante mu prišiel zagratulovať jeho otec aj s deťmi z ďalšieho vzťahu.

slovakia

left justify in out

Kanadský spevák Justin Bieber oslavoval dvadsiatku aj s rodinou. Populárny interpret, ktorý sa narodil prvého marca 1994, privítal v novej rezidencii v Atlante svojho otca Jeremyho aj spolu s jeho deťmi z ďalšieho vzťahu - päťročnou Jazmyn a štvorročným Jaxonom. "Všetko najlepšie synu, wau dvadsiatka!," napísal spevákov otec prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Gratuláciu na internete zverejnila aj Bieberova matka Pattie Mallette, ktorá napísala: "Všetko najlepšie, veď viete komu! Ľúbim ťa." Spevákovi rodičia sa rozišli, keď mal dva roky.

 

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého najväčším hitom je zrejme skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. V ostatnom čase mal viacero problémov so zákonom, minulý mesiac ho napríklad zatkli a obžalovali v Miami Beach za šoférovanie pod vplyvom omamných látok a bez platného vodičského preukazu a tiež kladenie odporu pri zatýkaní. Pred súd by sa mal postaviť tretieho marca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies