Justin Bieber napadol manažéra DJ-a Michaela Woodsa

NETKY.SK • 13 Október 2013, 15:43 • 2 min
Justin Bieber napadol manažéra DJ-a Michaela Woodsa

BRATISLAVA - K incidentu došlo v Soule, kde Bieber chcel od Woodsa, aby mu zahral hip-hop.

slovakia

left justify in out

Kanadský spevák Justin Bieber napadol manažéra  DJ-a a producenta Michaela Woodsa. Došlo k tomu v juhokórejskom Soule, kde Woods práve hral elektronickú tanečnú hudbu v jednom z miestnych klubov. Bieber ho údajne požiadal, aby mu pustil hip-hop, na čo mu Woods odvetil nech ide do čerta. Devätnásťročný spevák následne udrel jeho manažéra Alexa Maddena a vzápätí sa schoval za ochrankárov. "Keď som povedal Bieberovi nech ide do čerta a niečo si oblečie, zákerne udrel môjho manažéra a utiekol," napísal Woods na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. "Milý Justin Bieber, kedy už konečne dospeješ ? Medzičasom si radšej niečo na seba obleč a vyhýbaj sa klubom," dodal.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a tiež nahrávku Believe (2012). Na tej je dovedna trinásť skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here a All Around The World. Spevák, ktorého najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona