Justin Bieber: Médiá ma šikanujú!

NETKY.SK • 10 December 2013, 15:32 • 2 min
Justin Bieber: Médiá ma šikanujú!

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber tvrdí, že ho médiá neustále šikanujú.

slovakia

left justify in out

"Ľudia ma nevidia žiť ako 19-ročného chlapca. Stále sa hľadám, a keď na mňa každý deň útočia médiá, nie je to podľa mňa odlišné od šikanovania, ku ktorému dochádza v školách," povedal Bieber v rozhlasovej relácii On Air with Ryan Seacrest. Mladý spevák pre svojich fanúšikov pripravil dokumentárny film s názvom Justin Bieber's Believe, ktorý vraj zachytáva ako sa dostal na vrchol aj napriek mediálnej šikane. "Myslím si, že tento film naozaj ukazuje, aký človek som. Samozrejme, počas dospievania robím aj chyby. Nie som dokonalý a ľudia zabúdajú, že som ľudská bytosť a musím robiť chyby, aby ma posilnili," vysvetlil Bieber, ktorý na seba v poslednom čase upozorňuje najmä rôznymi prešľapmi.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a tiež nahrávku Believe (2012). Na tej je trinásť skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here a All Around The World. Spevák, ktorého zrejme najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies