Justin Bieber má na krku žalobu pre zničenie telefónu, mladík chce od neho mastné odškodné

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 15:43 • 2 min
Justin Bieber má na krku žalobu pre zničenie telefónu, mladík chce od neho mastné odškodné

HOUSTON - Kanadského speváka Justina Biebera zažaloval istý Robert Earl Morgan, ktorý tvrdí, že mu 22-ročný interpret zničil mobilný telefón.

slovakia

left justify in out

Incident sa mal stať v apríli v jednom z klubov v texaskom Houstone po tom, čo Morgan nakrútil Biebera, ako pije alkohol cez lievik. To malo rodáka z kanadského Londonu nahnevať, pričom vytrhol Morganovi telefón z rúk a zničil ho. Ako tiež Morgan uviedol v žalobe, pre incident prišiel o viacero obchodných kontaktov či fotografie z oslavy 100. narodenín starej mamy. Od speváka preto ako odškodné žiada stotisíc amerických dolárov (v prepočte približne 87-tisíc eur).


Justin Drew Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého najznámejšími hitmi sú skladby Baby (feat. Ludacris), Boyfriend, Where Are Ü Now (feat Jack Ü) alebo What Do You Mean?, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Grammy, dve BRIT Awards, dvanásť Billboard Music Awards, osem American Music Awards či šestnásť Teen Choice Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona