Justin Bieber má na krku obvinenie: Žene chcel ukradnúť telefón!

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 15:23 • 2 min
Justin Bieber má na krku obvinenie: Žene chcel ukradnúť telefón!

LOS ANGELES - Kanadského speváka Justina Biebera vyšetrujú za údajný pokus o krádež. Informáciu médiám potvrdil hovorca policajného zboru v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Hoci detaily incidentu neprezradil, podľa portálu TMZ.com obvinenie na interpreta podala neznáma žena, ktorá tvrdí, že Bieber sa pokúsil ukradnúť jej mobilný telefón, pretože si myslel, že ho ním odfotografovala. Incident sa mal stať v parku v štvrti Sherman Oaks v Los Angeles v pondelok večer miestneho času.

 

Obvinenie pritom nie je prvým, ktorému Bieber čelí. Dvadsaťročný interpret v súčasnosti čaká na súdne pojednávanie za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a tiež za nelegálne preteky v obytnej zóne v Miami. 

 

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) či kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, päť Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies