Justin Bieber by mal podľa priateľov ísť na odvykačku

NETKY.SK • 19 Január 2014, 11:58 • 2 min
Justin Bieber by mal podľa priateľov ísť na odvykačku

KANADA - Devätnásťročný spevák je údajne závislý na sirupe proti kašlu zvanom tiež sizzurp.

slovakia

left justify in out

Kanadského speváka Justina Biebera žiadajú priatelia, aby podstúpil odvykaciu liečbu. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého je 19-ročná hviezda závislá na sirupe proti kašlu zvanom tiež "sizzurp". Ten obsahuje kodeín a prometazín a jeho neprimerané užívanie môže viesť k záchvatom či dokonca až smrti. Bieber okrem toho navyše vraj požíva aj veľké množstvo liekov na predpis, nadmerne pije alkohol a fajčí marihuanu.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého najväčším hitom je zrejme skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Nedávno mal v amerických kinách premiéru aj jeho nový koncertný film Believe 3D. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.tmz.com a archívu agentúry SITA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona