Justin Bieber bude spolupracovať s One Direction

NETKY.SK • 23 Jún 2012, 12:16 • 2 min
 Justin Bieber bude spolupracovať s One Direction

Justin Bieber bude spolupracovať s One Direction - Celebrity Kanadský spevák Justin Bieber nahrá pieseň s britskou chlapčenskou skupinou One Direction. Chlapci z One Direction sú skvelí.

slovakia

left justify in out

img

Kanadský spevák Justin Bieber nahrá pieseň s britskou chlapčenskou skupinou One Direction. "Chlapci z One Direction sú skvelí. Vždy sa veľmi zabávame, keď sme spolu. Prišli ku mne domov a rozprávali sme sa o tom, že spolu naspievame skladbu na ich nový album. Bude to skvelé," vyjadril sa. Podľa tínedžerskej hviezdy, ktorá v marci oslávila osemnáste narodeniny, sú členovia skupiny skromní napriek ich úspechu. "Na nich je skvelé to, že aj keby boli najslávnejšou kapelou na svete, ostali by normálnymi chalanmi, s ktorými je zábava. Vôbec sa nezmenili," povedal.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londona a na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a najnovšiu štúdiovú nahrávku Believe, ktorá v USA vyšla 19. júna. Jeho najväčším hitom je skladba Baby, ktorá je vôbec najpozeranejším videom na YouTube. Spevák získal okrem iného jednu Brit Award, tri nominácie na Grammy a tri Juno Awards. Bieber randí s americkou herečkou Selenou Gomez.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies