Justice predstavili po piatich rokoch novú skladbu

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 14:11 • 2 min
Justice predstavili po piatich rokoch novú skladbu

PARÍŽ - Francúzske electro-rockové duo Justice zverejnilo po piatich rokoch novú skladbu. Novinku s názvom Safe And Sound v stredu predstavila Annie Mack počas svojej show na BBC Radio 1.

slovakia

left justify in out

Ešte predtým ju však použil vo svojom sete dídžej Pedro Winter, známy aj ako Busy P, počas barcelonského festival Sólar. Formácia nahrávku sprístupnila prostredníctvom služby YouTube. Skladbe Safe And Sound predchádzal album Audio, Video, Disco z roku 2011. Pochádzajú z neho single Civilization či On'n'On. O remix prvého spomínaného sa svojho času postarali napríklad Mr. Oizo alebo The Fucking Champs.


Justice v zložení Gaspard Augé a Xavier de Rosnay sa do povedomia dostali v roku 2003, keď zremixovali skladbu Never Be Alone od skupiny Simian. O tri roky neskôr skladba vyšla opäť, tentoraz pod názvom We Are Your Friends a stala sa veľkým komerčným hitom. V roku 2007 vydali debutovú nahrávku Cross, ktorá okrem iných obsahovala aj singel D.A.N.C.E. V roku 2009 formácia zaujala remixom piesne Electric Feel od MGMT, za ktorú dostali svoju prvú a zatiaľ jedinú Grammy. Justice počas svojej kariéry remixovali aj skladby od Lennyho Kravitza, Klaxons či U2.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona