Juris Štals sa vracia do extraligového Popradu

NETKY.SK • 29 December 2014, 15:22 • 2 min
Juris Štals sa vracia do extraligového Popradu

POPRAD - Extraligový hokejový klub HK Poprad v závere decembra opäť angažoval lotyšského útočníka Jurisa Štalsa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný rodák z Rigy už v Poprade v minulosti pôsobil, v závere ročníka 2012/2013 a v celej minulej sezóne odohral za "kamzíkov" dovedna 52 duelov základnej časti s bilanciou 17 gólov a 26 asistencií, v play-off pridal 12 štartov a 5 kanadských bodov (2+3). Lotyšský hokejista už s Popradčanmi trénoval a možno nastúpi už v utorkovom domácom zápase 36. kola doma proti Skalici.

 

Aktuálny ročník začal Štals v Karlových Varoch, no počas vianočných sviatkov skončil v západočeskom klube. "S Jurisom sme sa dohodli na ukončení zmluvy. Nesplnil naše očakávania a pôsobenie v Karlových Varoch sa mu nevydarilo podľa jeho i našich predstáv. Ako cudzinec musí byť pravidelne nasadzovaný v prvých troch formáciách, čo u neho nebývalo pravidlom. Ide o charakterného hráča, ktorý k povinnostiam pristupuje stopercentne a profesionálne," uviedol na oficiálnom webe Karlových Varov generálny manažér miestneho HC Energie Miroslav Vaněk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies