Jurík sa vracia do Zvolena, Chovan predĺžil o ďalší rok

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 11:13 • 2 min
Jurík sa vracia do Zvolena, Chovan predĺžil o ďalší rok

ZVOLEN - Skúsený hokejový útočník Lukáš Jurík sa po ročnom pôsobení v rakúskom klube HC Innsbruck vracia do extraligového Zvolena.

slovakia

left justify in out

Kapitán majstrovského tímu z roku 2013 podpísal v pondelok dopoludnia s vedením HKM ročnú zmluvu. Kontrakt s HKM predĺžil o ďalšiu sezónu aj krídelník Michal Chovan. Informoval o tom oficiálny facebookový profil zvolenského klubu.

 

Tridsaťdvaročný Jurík nazbieral v majstrovskej sezóne 2012/2013 v základnej časti najvyššej slovenskej súťaže 67 bodov (30+37) v 54 zápasoch, v 17 dueloch play off pomohol k zisku titulu siedmimi bodmi (6+1). Následne odišiel do Rakúska, kde v drese Innsbrucku zaznamenal v 54 vystúpeniach 7 gólov a 23 asistencií.

 

Dvadsaťšesťročný Chovan je zvolenským odchovancom, v minulom ročníku bol s 38 bodmi (19+19) tretím najproduktívnejším hráčom mužstva spod Pustého hradu v základnej časti. V troch stretnutiach play off vyšiel bodovo naprázdno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona