VIDEO Jürgen Klinsmann ešte ani zďaleka nepatrí do starého železa

NETKY.SK • 31 Január 2015, 17:35 • 2 min
VIDEO Jürgen Klinsmann ešte ani zďaleka nepatrí do starého železa

RANCAGUA – Tréner futbalistov USA Jürgen Klinsmann predviedol počas štvrtkového priateľského zápasu proti Chile nádhernú technickú parádičku. Ani to však nezabránilo prehre jeho zverencov 2-3.

slovakia

left justify in out

Na konci prvého polčasu viedol výber USA 2-1, avšak v druhom polčase sa dvakrát presne trafil Mark Gonzáles a Chile na domácej pôde zvíťazilo 3-2. Výsledok nás teraz ani tak nezaujíma než to, akú parádičku vytiahol tréner Klinsmann.

Vyzeralo to tak, že podávači lôpt si nerozumeli a hodili smerom na Klinsmanna dve lopty naraz. Majstra sveta z roku 1990 to však absolútne nevyviedlo z miery a briliantnou pätičkou kopol obe lopty naraz na ihrisko.

Reprezentácia USA však nevyhrala už v piatich posledných zápasoch a možno je pravý čas na to, aby Klinsmann naučil svojich hráčov podobne vycibrenej kopacej technike.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies