Jurčovi sa vzďaľujú MS, Detroit ho nechce uvoľniť

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 14:18 • 2 min
Jurčovi sa vzďaľujú MS, Detroit ho nechce uvoľniť

DETROIT - S účasťou slovenského hokejistu Tomáša Jurča na majstrovstvách sveta v bieloruskom Minsku to nevyzerá ružovo.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu NHL Detroit Red Wings poslalo košického rodáka, ktorý vo svojej premiérovej sezóne v NHL odohral 36 stretnutí a získal v nich pätnásť bodov, na farmu do tímu Grand Rapids Griffins a zatiaľ odmieta snahy manažmentu slovenskej reprezentácie o jeho uvoľnenie.

 

"Nevyzerá to najlepšie. V pondelok mi povedal tréner, že ostávam v Grand Rapids. Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že tu budem musieť zostať," povedal v rozhovore pre SME Tomáš Jurčo. Rozhodujúce slovo má generálny manažér Detroitu Ken Holland. "On o všetkom rozhodne a zatiaľ ma pustiť nechce. Stále trošku dúfam v to, že sa to môže zmeniť. Rád by som išiel reprezentovať Slovensko. Určite by som to uprednostnil pred farmou," doplnil pre SME Tomáš Jurčo. 

 

Ďalší Slovák v kádri Detroitu Tomáš Tatar má jednoduchšiu pozíciu a môže prísť hrať za Slovensko. Útočníkovi však končí v Red Wings zmluva, preto musí vyriešiť ešte ďalšie záležitosti. "Tomáš mi hovoril, že chce ísť do Minska. Mal problém s poistkou, keďže sa mu končí zmluva, ale určite chce reprezentovať," dodal pre SME Tomáš Jurčo, ktorý Slovensko reprezentoval na tohtoročných zimných olympijských hrách v Soči. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies