Jurčina poslal súpera do nemocnice, z ľadu museli čistiť krvavú škvrn

NETKY.SK • 23 Marec 2016, 15:12 • 2 min
Jurčina poslal súpera do nemocnice, z ľadu museli čistiť krvavú škvrn

KOLÍN NAD RÝNOM - Slovenský hokejový obranca Milan Jurčina nedohral utorňajší zápas štvrťfinále play-off nemeckej DEL v drese tímu Eisbären Berlín na ľade Kolína nad Rýnom. Už v 7. min vletel do súboja iných dvoch hráčov s takou vehemenciou a neopatrnosťou, že poslal Francúza Jeana-Francoisa Bouchera do nemocnice.

slovakia

left justify in out

Z ľadu museli čistiť krvavú škvrnu. Jurčina dostal trest 5+DKZ, domáci "žraloci" dali počas presilovky prvý aj druhý gól, napokon zvíťazili 4:0 a v sérii vyrovnali na 2:2.

"Udialo sa to veľmi rýchlo. Ako väčšina ľudí som videl len výsledok," povedal k incidentu kouč hostí Uwe Krupp, citoval ho napríklad Bild. "Zákrok na Boucharda bol škaredý. Chceli sme preňho vybojovať triumf," skonštatoval autor dvoch gólov Philip Gogulla.

Tridsaťdvaročný Jurčina načal tento súťažný ročník v chorvátskom Medveščaku Záhreb, klub mu však nebránil v odchode do nemeckej metropoly po tom, ako skončil už v základnej časti KHL. Odchovanec liptovskomikulášskeho hokeja Jurčina pôsobil v Záhrebe od leta 2015. Má za sebou aj anabázu v NHL, kde si obliekal dresy Bostonu, Washingtonu, Columbusu a New Yorku Islanders.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies