Juraj Kucka už možno čoskoro zmení pôsobisko

NETKY.SK • 10 Január 2019, 17:39 • 2 min
Juraj Kucka už možno čoskoro zmení pôsobisko

PARMA - Taliansky futbalový klub Parma Calcio 1913 je podľa informácií z Apeninského polostrova opäť o čosi bližšie k angažovaniu slovenského stredopoliara a zároveň reprezentanta Juraja Kucku.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný rodák z Bojníc momentálne hrá za turecký Trabzonspor a podľa internetového portálu denníka Corriere dello Sport sa obe strany v rokovaniach momentálne rozchádzajú v sume 1 milión eur. Turci požadujú 4 milióny no Parma dáva na stôl 3.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back in the work👊 #trabzonspor #new #season #new #targets #bizeheryertrabzon

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Kucka (@kuco33),

 

Podľa tureckého webu Sporhits.com športový riaditeľ Parmy Daniele Faggiano už povedal, že Kucka bude nosiť dres ich klubu v druhej polovici tejto sezóny. Prezident Trabzonsporu Ahmet Agaoglu zasa potvrdil reálny záujem Parmy a podľa vyššie uvedeného tureckého zdroja sa transfer udeje za 3,5 mil. eur. Futbalistom Parmy, nováčikovi v najvyššej talianskej súťaži, momentálne patrí v tabuľke 12. priečka.

 


Kucka už v minulosti v Taliansku pôsobil, v rokoch 2011-2017 si obliekal dresy FC Janov, resp. AC Miláno. V decembri sa v súvislosti s účastníkom MS 2010 v JAR aj ME 2016 vo Francúzsku spomínali aj veľkokluby ako Fenerbahce Istanbul či SSC Neapol.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies