Juraj Kolník nazad na ľade, ale Langnau naň ešte musí čakať

NETKY.SK • 30 Október 2013, 13:08 • 2 min
Juraj Kolník nazad na ľade, ale Langnau naň ešte musí čakať

LANGNAU - Slovenský hokejový útočník Juraj Kolník sa po zdravotných problémoch vrátil do tréningového procesu švajčiarskeho druholigového tímu SC Langnau Tigers.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál HockeyFans.ch aj s pripomenutím, že 32-ročného rodáka z Nitry angažovali pred touto sezónou ako predpokladaného ťahúňa v boji o návrat do elitnej miestnej NLA (Langnau zostúpilo v súťažnom ročníku 2012/2013), ale v auguste si počas prípravy zranil chrbát a liečba sa natiahla nad pôvodné prognózy.

Niekdajší hráč New Yorku Islanders a Floridy Panthers Kolník síce už je nazad na ľade, ale ako rekonvalescent v rámci opatrného prístupu vynechá sobotňajší domáci zápas s Oltenom, ba dokonca zrejme nebude v zostave ani hneď po novembrovom asociačnom termíne. 

Kolník pred júnovým príchodom do Langnau hral za Rapperswil a v 43 stretnutiach NLA strelil 15 gólov a pridal 16 asistencií. Vo Švajčiarsku si obliekal už aj dresy Servette Ženeva a Zürich SC Lions. V KHL nastupoval za Dinamo Moskva. Slovensko reprezentoval na majstrovstvách sveta 2004 a 2008. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona