Juraj Kolník do kanadského tímu Jonquiére Marquis

NETKY.SK • 26 August 2016, 07:41 • 2 min
Juraj Kolník do kanadského tímu Jonquiére Marquis

SAGUENAY - Bývalý slovenský hokejový reprezentant Juraj Kolník bude pôsobiť v tíme Jonquiére Marquis účinkujúcom v kanadskej Ligue Nord-Américaine de Hockey (LNAH). Referuje o tom web nového zamestnávateľa nitrianskeho rodáka.

slovakia

left justify in out

Skúsený 35-ročný útočník strávil uplynulý ročník v anglickom klube Nottingham Panthers, za ktorý v elitnej britskej lige dosiahol bilanciu 32+37 v 61 stretnutiach základnej časti. Juraj Kolník má za sebou 250 zápasov v NHL v tímoch New York Islanders a Florida Panthers a ďalších 275 v AHL, kde dosiahol 176 bodov ako zakončovateľ San Antonia, Bridgeportu, Springfieldu a Lowell Lock. Niekoľko rokov strávil aj vo švajčiarskej NLA v Ženeve, Zürichu a Rapperswille. Pre 28-násobného reprezentanta SR (4 góly) ide o návrat do LNAH, kde bol v ročníku 2014/2015 hráčom Laval Prédateurs.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies