Juraj Hnilica absolvuje zimné turné

NETKY.SK • 4 December 2015, 10:02 • 2 min
Juraj Hnilica absolvuje zimné turné

BRATISLAVA - Slovenský muzikant Juraj Hnilica vyrazí v nedeľu 27. decembra na zimné akustické turné s názvom Juraj Hnilica Tour.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný hudobník absolvuje štyri vystúpenia na Slovensku a dve v Českej republike. Postupne sa predstaví v Martine, Zvolene, Košiciach, Bratislave, Brne a Prahe.


Fanúšičky a fanúšikovia sa môžu tešiť na spevákove známe skladby Aká si krásna, Blázon či Utajení anjeli, ktorú nahral spolu so slovenskou kapelou Sanchez Amsterdam. Okrem nich si budú môcť vypočuť viaceré piesne z jeho debutovej EP nahrávky Dovoľte mi predstaviť sa Vám, ktorá vyšla vlani na jeseň.


Juraj Hnilica sa už ako deväťročný zúčastňoval na rôznych speváckych súťažiach. Aktívnejšie sa hudbe začal venovať v roku 2001, keď spolu s kamarátmi Michalom Kulichom a Jánom Lichnerom založili kapelu Bačova fujara. Zoskupenie má na konte albumy Ko*otina (2002), BF (2003), Kam všetko speje?! (2005) a Konečne! (2011). Hnilica sa však podieľal aj na rôznych iných projektoch a bol členom skupín Horská Chata, Editor, Problém či Nothing. S poslednou menovanou formáciou nahral album Príbeh muža (2011), ktorý bol súčasťou knihy Pavla "Hiraxa" Baričáka s rovnakým názvom. V roku 2014 sa vydal na sólovú dráhu. Do povedomia verejnosti sa zapísal aj vďaka televíznej šou Česko Slovensko má talent, v ktorej súťažil tento rok.

Termíny zimných koncertov speváka Juraja Hnilicu v rámci Juraj Hnilica Tour:
27. decembra - Martin, Kino Moskva
28. decembra - Zvolen, Evanjelický kostol sv. Trojice
29. decembra - Košice, Evanjelický kostol
30. decembra - Bratislava, Kostol Klarisiek
5. januára - Brno, KC Semilasso
6. januára - Praha, Lucerna music bar

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies