Juraj Draxler sa priznal, že vysypal vlečku hnoja pred Úradom vlády

NETKY.SK • 10 Marec 2021, 12:37 • 2 min
Juraj Draxler sa priznal, že vysypal vlečku hnoja pred Úradom vlády

BRATISLAVA - Juraj Draxler sa priznal, že premiérovi "na bránu vysypal vlečku hnoja".

slovakia

left justify in out

Bývalý minister školstva Juraj Draxler napísal na sociálnej sieti „priznanie" a zverejnil viacero fotografií z udalosti, počas ktorej symbolicky zablokovali ministerstvá obmotaním reťazami.

 

img

 

Nad Dunaj  vypustili fotografiu premiéra Igora Matoviča s balónmi tak, aby pripomínala klauna.

 

img

 

Okrem toho sa priznal i k vysypaniu vlečky hnoja pred úradom.

 

img

 

"Noc plná protivládnych aktivít. Symbolicky sme zablokovali ministerstvá. Obmotali sme ich reťazami! Nad Dunaj sme vypustili klauna Matoviča, väčšieho ako minule. Matovičovi sme na bránu vysypali vlečku hnoja.  On ho na nás kydá každý deň, teraz sme mu to vrátili, " napísal na sociálnej sieti.

 

Polícia Slovenskej republiky vysvetlila na sociálnej sieti, že za vysypanie vlečky hnoja pred budovou Úradu vlády SR je možné uložiť pokutu vo výške 100 eur. Ide totiž o znečistenie verejného priestranstva, a teda priestupok proti verejnému poriadku.

 

Oznámenie, že na chodníku pred Úradom vlády SR sa nachádzajú približne dva kubíky hnoja, dostali policajti v skorých ranných hodinách od kolegov z Úradu na ochranu ústavných činiteľov.


Draxler dalej na Facebooku paradoxne uviedol, bude rád, ak sa v budúcnosti spoločnosť začnem správať slušnejšie.

 

img

 

"Komunikovať treba slušne a s rešpektom aj voči oponentom (tí to, bohužiaľ, ani vtedy nerešpektovali). Takisto trvám na tom, aby ľudia protestovali s rozumom (napríklad, aby sa teraz neprispievalo k šíreniu nákazy) a nevyvolávali zbytočné konflikty, napríklad s políciou. Ale inak, inak dnes už naozaj nemáme na výber. Premiérovi a vláde treba posielať jasné odkazy: aj vysypaním kopy hnoja pred Úrad vlády," dodal Draxler.

 

img

 

Súvisiaci článok: Draxler sa obul do novinárov, a obvinil ich zo zlej morálky



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies