Juraj Bača mal autonehodu! Takto sa zachoval k vodičke, ktorá ju spôsobila

NETKY.SK • 27 Júl 2018, 11:45 • 2 min
Juraj Bača mal autonehodu! Takto sa zachoval k vodičke, ktorá ju spôsobila

Obľúbený herec sa stal účastníkom dopravnej nehody, jeho reakcia na situáciu však mnohých zaskočila.

slovakia

left justify in out

Juraj Bača sa stal známym relatívne nedávno, keď sa predstavil v hlavnej úlohe seriálu Komisár Rex. Len v marci si splnil chlapčenský sen a kúpil si silné auto luxusnej značky. Odvtedy ani nestihol najazdiť veľa a už mal aj nehodu. Teda presnejšie, poistnú udalosť.

 

Problémy mladému hercovi spôsobila staršia pani šoférujúca auto na križovatke v hlavnom meste, keď si pri rozbehu zaradila nesprávnu rýchlosť a namiesto jednotky sa pohla spiatočkou smerom vzad. Ako uviedol herec, vyštartovala pomerne rýchlo, takže mu nedala šancu zareagovať a „zaparkovala“ priamo v kapote jeho nového auta.

 

Väčšina vodičov by na Jurajovom mieste urobila poriadny cirkus, no on si zachoval absolútne chladnú hlavu a gentlemana v sebe nezaprel. „Bola chúďa celá vystresovaná, bála sa, že po nej budem kričať a budem agresívny,“ opisuje herec situáciu. Namiesto hádky teda urobil niečo celkom iné. Pozval vinníčku na kávu, kde v úplnom pokoji a s úsmevom vybavili všetky formálne náležitosti tak, aby sa poistka vybavila bez problémov. „Ona má poistenie, ja takisto, takže nie je žiadny problém. Mohlo to dopadnúť aj horšie. Vypísali sme papiere a všetko vyriešili s úsmevom a v pokoji,“ dodal Bača.

 

Jeho reakcia vyplašenú šoférku veľmi milo prekvapila. Bodaj by takýchto chápavých a tolerantných šoférov bolo na cestách viac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona