Julia Roberts: moja dcéra je najväčším zdrojom inšpirácie

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 10:09 • 2 min
Julia Roberts: moja dcéra je najväčším zdrojom inšpirácie

BRATISLAVA - Americká herečka Julia Roberts tvrdí, že za najväčšiu inšpiráciu považuje svoju osemročnú dcéru Hazel. Štyridsaťpäťročná Roberts, ktorá je tiež matkou päťročného Henryho a Hazelinho dvojčaťa Finna, na nej obdivuje jej povahu.

slovakia

left justify in out

 "Moja dcéra je pre mňa najväčším zdrojom inšpirácie. Nenechá sa obmedzovať názormi väčšiny. Je sama sebou v každom ohľade, milujúca, húževnatá a veselá. Svet je pre ňu plný radosti, otvorenosti a zázrakov," povedala pre magazín People.

Herečka už v minulosti prezradila, že jej deti ju zatiaľ nevnímajú ako známu osobnosť a bude rada, ak to tak ostane. "Raz ma na rušnej ulici začali spoznávať ľudia. Keď sme okolo niekoho prechádzali, povedal nahlas: 'Och, to je Julia Roberts'. Šli sme ďalej a vtedy Finn vyhlásil: 'Áno, moja mama je Julia Robinson," spomínala. "Dá vám to nový pohľad na vec. Mohla by to byť Robinson a pokojne aj Johnson, pretože to so mnou ako osobou nemá nič spoločné," vysvetlila. Po rozhovore s hereckou kolegyňou Grace Gummer, ktorá je dcérou Meryl Streep, si je Roberts istá, že sa jej deti dokážu vyrovnať s tým, že majú slávnu matku. "Spýtala som sa jej, koľko mala rokov, keď si uvedomila, že jej matka je Meryl Streep. Odpovedala mi, že asi deväť, keď si to dala všetko dokopy. Opýtala som sa, či s tým nemala problém a ona povedala, že to bolo fajn a nemala z toho žiadnu traumu, čo ma upokojilo," prezradila herečka. 

Julia Roberts má na svojom konte Oscara za stvárnenie Erin Brockovich v rovnomennom filme Stevena Soderbergha z roku . Na celom svete sa však preslávila desať rokov predtým ako Vivian Ward v romantickej snímke Pretty Woman (1990), pričom táto jej úloha vyniesla okrem oscarovej nominácie aj Zlatý glóbus. Jej ďalšími filmami sú napríklad Zomrieť mladý (1991), Noci s nepriateľom (1991), Prípad Pelikán (1993), Svadba môjho najlepšieho priateľa (1997), Notting Hill (1999), Nevesta na úteku (1999), Dannyho jedenástka (2001), Mexičan (2001), Zlatíčka pre každého (2001), Na dotyk (2004), Dannyho dvanástka (2004), Súkromná vojna pána Wilsona (2007), Valentín (2010), Jedz, modli sa, miluj (2010) alebo Moja krásna učiteľka (2011). Vlani sa predstavila v úlohe zlej kráľovnej vo filme Snehulienka a tento roku ju diváci budú môcť vidieť v dramédii August: Osage County ako dcéru spomínanej Meryl Streep. Od roku 2002 je vydatá za kameramana Daniela Modera, s ktorým má tri deti. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu SITA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies