Julio Cesar je spokojný s oficiálnou loptou šampionátu

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 13:20 • 2 min
Julio Cesar je spokojný s oficiálnou loptou šampionátu

TERESOPOLIS - Brazílsky futbalový brankár Julio Cesar vyjadril spokojnosť s oficiálnou loptou, s ktorou sa bude hrať svetový šampionát v jeho krajine.

slovakia

left justify in out

"Loptu sme už mali možnosť vyskúšať a sme s ňou spokojní. Myslím, že hráči v poli ju budú mať taktiež radi," vyjadril sa na margo produktu, ktorý nesie meno Brazuca. 
     

Slová gólmana usporiadateľskej krajiny ostro kontrastujú s vyjadreniami hráčov spred štyroch rokov, keď futbalisti podrobili tvrdej kritike loptu Jabulani, s ktorou sa hralo na MS v JAR.

     

"Bola príliš ľahká a vo vzduchu plachtila. Podobala sa na loptu zo supermarketu," vyhlásil 34-ročný Cesar, ktorý momentálne pôsobí v americkej Major League Soccer v drese FC Toronto.  
     

Julio Cesar nemá na predchádzajúce majstrovstvá sveta dobré spomienky, keď vo štvrťfinálovom zápase aj po jeho chybe Holandsko zdolalo Brazíliu 2:1.  
     

"Niekedy príliš veľa sebadôvery škodí. Hovorím to z vlastnej skúsenosti. Po vypadnutí z MS sa mi nedarilo v Interi Miláno, rovnako ako v tíme Queens Park Rangers. Na to, aby som sa ocitol v nominácii na domáci šampionát, som musel tvrdo pracovať. V súčasnosti som však oveľa lepším futbalistom, ako pred štyrmi rokmi. Hoci som mal jedny z najlepších štatistík MS 2010, cítim, že dnes som zodpovednejšie pripravený," dodal skúsený brankár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies