Julianna Peñová ako ďalšia možná vyzývateľka

NETKY.SK • 20 September 2016, 15:48 • 2 min
Julianna Peñová ako ďalšia možná vyzývateľka

LAS VEGAS - Po tom ako Ronda Rouseyová doslova spadla z trónu ženskej bantamovej váhy, zápasníčky sa tam striedajú jedna za druhou.

slovakia

left justify in out

Od osudovej prehry Rouseyovej od Holly Holmovej sa na tróne tejto prestížnej váhy prestriedali tieto zápasníčky: už spomínaná Holly Holmová, Miesha Tateová  a momentálnou držiteľkou titulu je Amanda Nunezová. V UFC sa hovorí, že ozajstným šampiónom váhy si až vtedy keď aspoň raz obhájiš titul, takže od prehry Rouseyovej sa to nepodarilo ani jednej.

 

Vedenie UFC by už určite privítalo návrat kráľovnej celkovej ženskej MMA Rondy Rouseyovej. Bez nej by celé ženské MMA nebolo tam, kde je. Po šiestich obhajobách svojho titulu by si určite zaslúžila hneď po návrate titulový zápas. Ale zatiaľ  je o jej návrate priveľké ticho. Tak sa pozrime ktorá zo zápasníčok by mohla byť ďalšou ktorú uvidíme v boji o titul.

 

Pár slov si povieme o venezuelskej zápasníčke, ktorá by mohla byť nádejnou ašpirantkou na vyzývateľku ktorou je Julianna Peñová. Naposledy zápasila na UFC 200,kde bez problémov vyhrala po troch kolách nad Cat Zinganovou. Mimochodom Zinganová predtým porazila momentálnu držiteľku Nunezovú a aj predchádzajúcu šampiónku Tateovú. 

 

Peñová prehrala naposledy v roku 2013, jej doterajšie skóre je 8 výhier a 2 prehry. Penaová sa už viackrát vyjadrila, že by si rada vyskúšala v titulovom zápase, ale aj keď má dobré vzťahy s Danom Whiteom tak "šéf" ju akosi nechce nanominovať. Ale podľa výsledkov sa jej to skôr či neskôr určite podarí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona