Julian Lennon, Mick Jones a ďalší nahrali charitatívnu pieseň

NETKY.SK • 5 December 2014, 17:39 • 2 min
Julian Lennon, Mick Jones a ďalší nahrali charitatívnu pieseň

BRATISLAVA - Britskí hudobníci Julian Lennon a Mick Jones sa podieľali na charitatívnom singli All Together Now.

slovakia

left justify in out

Na prerábke skladby anglickej kapely The Farm sa okrem spomínaného syna zosnulého Johna Lennona z legendárnych The Beatles a bývalého gitaristu už nefungujúcich The Clash podieľali aj Suzi Quatro, Gabrielle, David Gray, Suggs, Clean Bandit, John Power, Jah Wobble, Shara Nelson, Matthew Murphy, Dave McCabe, Holly Johnson, Alexandra Burke, Guy Chambers, Gorgon City, Engelbert Humperdinck, Leo Sayer, Paul Potts, The Proclaimers, Dionne Bromfield, Amelle Berrabah, Jane McDonald, Jona Lewie, Garry Christian, Tommy Scott, I Am Kloot, Jermain Jackman a tiež samotná kapela The Farm.

 

Zoskupenie si dalo názov The Peace Collective a k novinke už zverejnilo aj video. Skladba vyjde ako singel 15. decembra a peniaze, ktoré získajú z predaja, venujú britskému Červenému krížu a organizácii Shorncliffe Trust. "Som veľmi rád, že takýto vybraný mix umelcov z celého sveta sa chcel podieľať na novej verzii skladby All Together Now," uviedol spevák The Farm Peter Hooton. Hudobník tiež dodal, že novinka vystihuje pocit spolupatričnosti, ktorý vládol aj počas nahrávania. 

 

 

Skladba All Together Now pochádza z albumu Spartacus (1991), s ktorým sa formácii The Farm podarilo dobyť UK Chart. Samotná pieseň obsadila v britskom singlovom rebríčku štvrté miesto. Hudobníkov pri písaní skladby inšpirovali udalosti z Vianoc 1914, keď na západnom fronte britskí a nemeckí vojaci zložili zbrane, vymieňali si darčeky a jedlo či hrali futbal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies