Julia Ormond sa predstaví v snímke Rememory

NETKY.SK • 11 Február 2016, 12:07 • 2 min
Julia Ormond sa predstaví v snímke Rememory

LONDÝN - Anglická herečka Julia Ormond sa predstaví po boku Petra Dinklagea v snímke Rememory. Titul v réžii Marka Palanského prinesie príbeh Carolyn (Ormond), manželky profesora, ktorý zomrie za záhadných okolností krátko predtým, než svetu predstaví svoj veľký vynález.

slovakia

left justify in out

Ide pritom o zariadenie, ktoré dokáže nahrávať a prehrať spomienky. Carolyn prístroj objaví a vďaka nemu sa jej podarí prísť na kĺb nielen manželovej smrti. Na ceste za poznaním ju pritom sprevádza partner v podaní Dinklagea.


Kým 46-ročný Dinklage, známy ako Tyrion Lannister zo seriálu Hra o tróny (2011), účasť na projekte potvrdil už v roku 2012, o päť rokov staršia Ormond sa doň zapojila až teraz, pričom nahradí pôvodne obsadenú Catherine O'Hara. Nakrúcanie sa začne v najbližších dňoch vo Vancouveri podľa scenára, ktorý napísal Palansky s Mikeom Vukadinovichom.


Julia Ormond začínala kariéru v londýnskych predmestských divadlách a v televízii. Neskôr sa predstavila v historicko-romantických filmoch Legenda o vášni (1994), Prvý rytier (1995) či Barbier sibírsky (1998). Zahrala si tiež v snímkach Sabrina (1995), Stopy v snehu (1997), Anjeli s oceľovým hlasom (2004), Podivuhodný prípad Benjamina Buttona (2008), Môj týždeň s Marilyn (2011) či Temple Grandin, za ktorý získala Primetime Emmy. Na túto cenu ju nominovali aj za stvárnenie Marie Calvet v seriáli Mad Men (2007 - 2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies